Zwemschool UZKZ Aquandé

In september gaan wij van start met een zwemschool in Aquandé.  

Wij dat is UZKZ of voluit Ursus Zwemklub Zwevegem. Met meer dan 50 jaar op de teller mogen we stellen dat we een gevestigde waarde zijn in het zwemlandschap met de nodige kennis en ervaring wat de zwemsport betreft. We zijn een club met een sterk familiaal karakter, maar we zijn ook ambitieus in wat we doen en willen bereiken en hechten veel belang aan de omkadering van onze leden. 

Die leden komen niet enkel uit Zwevegem maar ook uit de ruimere omgeving waaronder heel wat kinderen uit Anzegem en Deerlijk. Met de ingebruikname van Aquandé in Vichte was er vraag naar een zwemschool in het verlengde van de zwemlesjes. De koppen werden bij elkaar gestoken met de beide sportdiensten en met enige trots mogen wij ‘UZKZ Aquandé’ aan jullie voorstellen!  

Voor wie?

We hebben er voor gekozen om bij de opstart te focussen op de kinderen die de zwemlesjes succesvol hebben beëindigd. In verschillende groepjes zal er verder gebouwd worden op de vaardigheden die eerder werden aangeleerd. Afhankelijk van de beschikbare plaatsjes is er ook instroom mogelijk van kinderen die elders leerden zwemmen. 

Ons enthousiaste en competente trainersteam staat klaar om de zwemmertjes de kneepjes van het vak te leren en hen (nog) warm(er) te maken voor de zwemsport. Heb je dus een waterrat in huis of kan je jonge spruit nog wat vervolmaking gebruiken, dan hebben wij het perfecte aanbod in huis.  

Wanneer?

De trainingen gaan door op volgende momenten:

Groep Woensdag Zaterdag
Zeesterren (2 groepen) 17.00 - 17.45 uur 12.00 - 12.45 uur
Dolfijnen en haaien 17.45 - 18.30 uur 12.45 - 13.30 uur

 Lid worden?

Lid worden betekent dat je gedurende het volledige schooljaar (met uitzondering van de schoolvakanties & feestdagen) 2 lesjes per week aangeboden krijgt van elk 45 minuten. Begeleiding & verzekering zijn uiteraard inbegrepen in de prijs en je krijgt meteen ook een mooie club-T-shirt.

Het lidgeld voor een volledig seizoen bedraagt 285 euro. 

Hoe inschrijven?

Om een vlotte opstart te garanderen in september vragen we om tegen ten laatste 15 augustus in te schrijven. Het aantal beschikbare plaatsjes is beperkt, dus aarzel niet te lang om je lidmaatschap aan te vragen. 

Meer informatie

Inschrijven

Aanmeldingsformulier

Flyer